,

iiyama-waarden

Bij het verantwoordelijk handelen ten opzichte van de planeet, houden onze medewerkers en klanten ondertussen duurzaamheid en ethische praktijken centraal in ons bedrijf.

Download PDF
iiyama-hero-img-two iiyama-hero-img-one
iiyama-ms-img-two
#withiiyama

Missie en visie

Bij iiyama streven we ernaar hoogwaardige display-oplossingen te bieden die zowel efficiënt als betrouwbaar zijn. Onze missie is om individuen en organisaties in staat te stellen om te communiceren met de wereld om hen heen.Terwijl we dit doen, zijn we ervan overtuigd dat onze verantwoordelijkheden verder reiken dan de producten en naar de bredere gemeenschap. Daarom zetten we ons in voor milieubescherming, arbeidsrechten en duurzaamheidsprogramma's die aansluiten bij de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties. We streven ernaar onze partners en initiatieven te ondersteunen die werken aan het bereiken van deze wereldwijde doelen die zijn vastgelegd door de VN om armoede te beëindigen, de planeet te beschermen en ervoor te zorgen dat de mensheid tegen 2030 vrede en welvaart geniet.Onze missie is om individuen en organisaties in staat te stellen om te communiceren met de wereld om hen heen.

We geven prioriteit aan ondernemingsbestuur, milieubescherming en sociale ontwikkeling als kernwaarden in onze bedrijfsvoering.Dit omvat, maar is niet beperkt tot, programma's over de ecologische voetafdruk, arbeidsomstandigheden van werknemers en open en eerlijk zakendoen. Lees verder voor meer informatie over onze inzet voor elk van deze waarden.

iiyama-ms-img-two iiyama-ms-img-two iiyama-ms-img-two iiyama-ms-img-two
#withiiyama

Ecologische voetafdrukiiyama begrijpt hoe belangrijk het is om zaken te doen met oog voor het milieu en we streven ernaar een positieve impact op de samenleving te hebben door onze milieupraktijken continu te verbeteren en bij te dragen aan duurzame ontwikkeling. Deze toewijding aan duurzaamheid wordt weerspiegeld in onze erkenning door EcoVadis, een toonaangevende beoordeling van duurzame bedrijfspraktijken. In de afgelopen 3 jaar hebben we de bronzen (2021) en zilveren (2022) medailles gekregen en hebben we onze initiatieven verder versterkt, wat heeft geleid tot het behalen van de prestigieuze Platinum Sustainability Rating van EcoVadis in 2023, wat ins in de top 1% van meer dan 90.000 bedrijven wereldwijd plaatst. Deze onderscheiding bevestigt de afstemming van iiyama met internationale duurzaamheidsnormen en de integratie van duurzaamheids- en CSR-principes in ons bedrijfs- en managementsysteem.

iiyama-env-img-one
iiyama-env-img-one

In onze inspanningen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzame ontwikkeling te ondersteunen, richten we ons op het implementeren van initiatieven voor klimaatactie. Een voorbeeld van zo'n initiatief is de introductie van een nieuwe ergonomische standaard, die heeft bijgedragen aan het verminderen van het aantal plastic zakken dat wordt gebruikt tijdens het verpakken en de ecologische voetafdruk tijdens de distributie.

Klik hier voor meer informatie over

Het milieu- en duurzaam inkoopbeleid van iiyama arrow right
iiyama-env-img-one iiyama-env-img-one
iiyama-em-img-one
#withiiyama

Arbeidsvoorwaarden werknemerBij iiyama begrijpen we dat onze medewerkers de drijvende kracht zijn achter ons succes en een cruciaal aspect van duurzame ontwikkeling. Daarom geven we prioriteit aan het creëren van een comfortabele en gezonde werkomgeving voor al onze medewerkers. Om dit doel te ondersteunen, bieden we divers werk met gelijke kansen en hebben we beleid geïmplementeerd dat staat vermeld in ons werknemershandboek om de rechten van ons personeel te beschermen.

Daarnaast hebben we een gevarieerde, tolerante werkplek gecreëerd die veilig en gezond is, waar alle werknemers gelijke kansen hebben, met respect worden behandeld en niet overwerkt zijn. In overeenstemming met onze inzet voor ethische praktijken, verbiedt iiyama kinderarbeid, gevaarlijke werkomstandigheden, dwangarbeid en overuren. We hebben ook een strikt beleid om seksuele intimidatie en discriminatie te voorkomen.

Arbeidsbeleid arrow right
Verklaring Moderne Slavernij arrow right
#withiiyama

Open en Eerlijk zaken doen

Ten slotte neemt iiyama ondernemingsbestuur serieus en zet zich in voor eerlijke en open zakelijke praktijken. In overeenstemming met deze toezegging hebben we een beleid voor verantwoorde inkoop geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat onze producten niet zijn gemaakt met conflictmineralen. iiyama heeft een redelijk onderzoek naar het land van herkomst (RCOI) uitgevoerd om te bepalen of conflictmineralen afkomstig zijn uit de Democratische Republiek Congo, of de gedekte landen (CC).

Onze inspanningen omvatten:

1. Het Responsible Minerals Initiative (RMI)-programma gebruiken om het risico van het land van herkomst te identificeren door gebruik te maken van de Conflict Minerals Reporting Template en Cobalt Reporting Template die door de industrie worden gebruikt.

2. Regelmatig audits en beoordelingen uitvoeren om ervoor te zorgen dat onze leveranciers zich aan het RMI-beleid houden.

3. Het hebben van strikte protocollen om eventuele niet-naleving aan te pakken.

Om open en eerlijk zakendoen te garanderen, hebben we interne klokkenluiderssystemen opgezet in alle groepsmaatschappijen wereldwijd. We streven er ook naar om ernstige incidenten, zoals illegale activiteiten of wangedrag, die onze bedrijfswaarden zouden kunnen schaden, vroegtijdig op te sporen en te voorkomen.

iiyama Klokkenluidersregeling arrow right
Anti-omkopingsbeleid arrow right

Met al deze inspanningen willen we bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van onze samenleving en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Meer specifieke informatie over onze CSR-initiatieven en de prestaties van de toeleveringsketen is te vinden in het iiyama-jaarboek.

CSR-verslag (MVO) arrow right
Gedragscode voor leveranciers van iiyam arrow right
iiyama ISO-eisen voor leveranciers arrow right
iiyama values

Deugdzaam werk en economische
groei

iiyama values

Minder ongelijkheden

iiyama values

Verantwoord consumeren
en produceren

iiyama values

Klimaat actie

#withiiyama

Veel Gestelde Vragen

Contacteer ons

go to section 1

Contacteer ons

go to section 1
iiyama image
#withiiyama Bedankt dat u bij ons bent

Weet u niet zeker welke monitor u moet kiezen?

Neem contact op met de verkoopafdeling van iiyama