Maak een sterke entree

Uw medewerkers, studenten en bezoekers verdienen het allerbeste welkom dat u kunt bieden, het is een kans om een krachtig statement te maken zonder een woord te zeggen.

Eerste indrukken zijn belangrijk en het belang van digitale informatie, bewegwijzering, inlogpunten voor bezoekers en veiligheidsinformatie zorgen voor een veilige omgeving waarin al uw bezoekers en vaste gebruikers met vertrouwen kunnen navigeren door de faciliteiten van uw school, hogeschool of universiteit.

Android OS maakt het gemakkelijk om beeldschermen aan te passen door er rechtstreeks applicaties op te installeren. Met de Intel® SDM-sleuf kunt u schaalbare alles-in-één projecten maken. Het ingebouwde iiSignage² Content Management Systeem (CMS) geeft u volledige controle over uw berichten en advertenties, veilig en op afstand.

LH60, LH64, LH65 & LH75 SERIE DIGITAL SIGNAGE DISPLAYS

Geniet van totale flexibiliteit voor Digital Signage in elke ruimte met ons assortiment displays uit de LH54LH60, LH64, LH65 en LH75 SERIE.

Het slanke bezelontwerp en het levendige 500cd/mheldere paneel zorgen voor verbluffende 4K-content. De vivid-bright panelen uit de LH60-SERIE leveren zelfs 800 cd/m². De mogelijkheid om ze in liggend of staand formaat te plaatsen, betekent dat u het meeste uit elke ruimte kunt halen om uw berichten, advertenties, video's en veiligheidsinformatie naar uw publiek te brengen.

iiSIGNAGE² OM UW PUBLIEK TE BEREIKEN

Dit Content Management Systeem (CMS) op uw iiyama-display geeft u volledige controle over uw berichten en advertenties, veilig en op afstand.

In deze video leert u hoe u uw iiyama-schermen aan het iiSignage² CMS kunt toevoegen en ze allemaal kunt samenvoegen tot één eenvoudig dashboard. U zult zien hoe u uw inhoud op de meest intuïtieve manier kunt creëren, plannen en leveren.


Veel kijkplezier!

INTERACTIEVE TOUCHSCREEN-TOTEMS

Met de toegenomen behoefte om het inloggen van bezoekers te automatiseren of eenvoudige bewegwijzering rond een ontmoedigende Campus, zorgen iiyama Touchscreens voor intuïtief gebruiksgemak in een slank maar robuust ontwerp om de ontberingen van openbaar gebruik te weerstaan.

Onze edge-to-edge touchscreens met glazen voorkant bootsen de ervaring na die we allemaal genieten van onze tablets en telefoons, dus de gebruikerservaring van onze 15-serie en 39-serie touchscreens zijn de perfecte keuze voor informatiebalies of een integraal onderdeel van uw kioskoplossing.

EEN PERSOONLIJK WELKOM IN EEN DIGITALE WERELD

Receptionisten zijn het eerste menselijke contact wanneer bezoekers binnenkomen. In dit digitale tijdperk is bijna elk facet van het leven verbonden met informatie, wat invloed heeft op menselijke gevoelens en denkprocessen. Naast en achter al wat mensen zijn, net als jij en ik, en de meest basale eisen zijn hetzelfde gebleven, willen we allemaal een vriendelijk welkom.

Door iiyama-desktops te gebruiken, kunt u het beste van twee werelden, menselijk contact en digital signage, verbinden. Het personeel kan de desktops probleemloos aansluiten op de digital signage-displays, waardoor connectiviteitsproblemen worden bespaard en efficiëntie wordt geboden terwijl de inhoud op meerdere signage-displays gemakkelijk wordt bijgewerkt.


Klik hier om desktopmonitoren met samenwerkingssoftware/compatibiliteit te bekijken.

VERGADERZALEN (BOEKINGSSYSTEEM)

De beschikbaarheid van klaslokalen en vergaderruimtes is essentieel.

Om het gebruik van de ruimte te coördineren, is het belangrijk om een beheersysteem voor vergaderruimten te gebruiken, dat zowel intuïtief als effectief is. De iiyama ProLite TW1023ASC-B1P biedt de oplossing, omdat je elke applicatie eenvoudig naar het besturingssysteem kunt sideloaden, waardoor je totale flexibiliteit hebt.

Weet u niet zeker welke monitor u moet kiezen?

Neem contact op met de verkoopafdeling van iiyama