Het laatste nieuws

20.05.2022

Nieuwe iiyama desktopmonitoren met ingebouwde KVM-switch om werkplekken te vereenvoudigen.

iiyama breidt zijn desktops assortiment uit met twee nieuwe schermen die perfect zijn voor thuiskantooropstellingen

Mei 2022 - iiyama breidt zijn desktops assortiment uit met twee nieuwe schermen die perfect zijn voor thuiskantooropstellingen; de 1500R curved XCB3494WQSN en de 4K XUB3293UHSN. Met een ingebouwde KVM-switch en een USB-C-dock zijn beide schermen ideaal voor gebruikers om verschillende computers te bekijken en te bedienen met slechts één toetsenbord, monitor en muis. Ze kunnen worden gebruikt om apparatuur te consolideren en overbodige randapparatuur te elimineren door alles via één geconfigureerd scherm aan te sluiten.

Met de KVM-switch, op de twee nieuwe desktops van iiyama, kunnen gebruikers de randapparatuur (toetsenbord/muis/webcam) die via USB op hun monitor zijn aangesloten, delen met twee verschillende pc's. Thuiskantoorgebruikers kunnen eenvoudig de signaalinvoer wijzigen in het OSD-menu van de monitor en hun toetsenbord, muis en webcam laten schakelen van bijvoorbeeld hun werklaptop naar hun gaming-pc. Het vereenvoudigt het kabelbeheer, bespaart een aanzienlijke hoeveelheid bureauruimte en centraliseert de activiteiten. Beide monitoren zijn ook uitgerust met een USB-C-Dock connector die de werkruimte van de gebruiker vereenvoudigt door één enkele kabel te gebruiken om zowel het signaal van hun laptop naar de monitor te sturen als de laptop vanaf de monitor op te laden. Bovendien, als de monitor via een LAN-kabel met internet is verbonden, wordt de laptop automatisch verbonden met het netwerk, waardoor het gebruik van meerdere kabels wordt voorkomen en gebruikers een opgeruimde installatie krijgen.

De ProLite XCB3494WQSN-B1 heeft een 34-inch ultra wide VA-scherm met een uitstekende beeldkwaliteit. Met een 1500R-curve biedt het een meeslepende kijkervaring, die een gevoel van dimensionaliteit geeft, wat je niet krijgt met een flatpanel. Het grote formaat van het scherm maakt het voor gebruikers mogelijk om op één scherm te multitasken. Het scherm is ook perfect voor gebruikers die overdag professionals zijn, maar 's nachts fanatieke gamers. Met een verversingssnelheid van 120Hz, een responstijd van 0,4ms en FreeSync Premium-ondersteuning kan deze monitor prima dienstdoen als gamescherm.

De ProLite XUB3293UHSN-B1 met 4K resolutie is ideaal voor gebruikers die de voorkeur geven aan een desktop met een flatpanel. IPS-technologie biedt brede kijkhoeken en nauwkeurige kleurreproductie, waardoor het bijzonder geschikt is voor kleurkritieke taken. Met behulp van de KVM-switch kunnen grafisch ontwerpers schakelen tussen apparaten, bijvoorbeeld terwijl een bestand wordt weergegeven. Een geweldige aanvulling op de thuiskantooropstelling voor niet-gamers, het zorgt ervoor dat uw opstelling netjes is en multitasking soepel kan worden uitgevoerd.

Zowel de ProLite XCB3494WQSN-B1 als de XUB3293UHSN-B1 hebben een ergonomische voet met hoogteverstelling en kanteling om ergonomisch comfort en veelzijdigheid te ondersteunen. Flikker Free en Blue Light Reducer-technologieën verminderen de belasting en vermoeidheid van de ogen van de gebruiker.

Deze schermen zijn met name waardevol voor werkstations waar meerdere pc's of andere computerapparaten op één desktopscherm worden weergegeven. Hoewel sommige multitaskers kunnen werken door meerdere apps op één pc uit te voeren, vereisen sommige omstandigheden verschillende apparaten voor verschillende taken. Met de KVM-switch kunnen multitaskers niet alleen tussen apps maar ook tussen twee computers schakelen, waardoor het de perfecte oplossing is voor diegenen die hun installatie willen vereenvoudigen.

Model

ProLite XCB3494WQSN

ProLite XUB3293UHSN

Diagonaal 

34”

31.5”

Paneel

VA

IPS

Curve

1500R

 -

Resolutie

3440x1440 @120Hz (UWQHD)

3840x2160 @60Hz (4K UHD)

Contrast 

3000:1

1000:1

Helderheid

300cd/m²

350cd/m²

Signaalingangen

HDMI x1 (3440x᠎1440@ 100Hz)
DisplayPort x1 (3440x᠎1440@ 120Hz)
USB-C x1 (Stroomvoorziening 65W)

HDMI x1
DisplayPort x1
USB-C x1 (Stroomvoorziening 65W)

Signaaluitgangen

DisplayPort x1 (Daisy Chain MST max. 3440x1440)

Hoogteverstelling

130mm

130mm

Andere kenmerken

FreeSync Premium, 0.4ms MPRT, Black Tuner, Flicker Free, Blue Light Reducer, Luidsprekers

Black Tuner, Flicker Free, Blue Light Reducer, Luidsprekers