Het laatste nieuws

07.10.2019

Met de geheel nieuwe 61-serie van iiyama kiest u voor ongelooflijke touch-prestaties en levendige inhoud voor uw retail installaties.

Oktober 2019 - iiyama kondigt de release aan van de nieuwe 61-serie interactieve grootformaatdisplays, de ideale oplossing voor meeslepende digitale signage en in-store-communicatie van winkels tot restaurants. Beschikbaar in 43 en 55 inch.

Winkels voor mode, voeding, elektronisch apparatuur en alle andere producten moeten keuze en gebruiksgemak bieden aan hun klanten. Met een 40-punts-touch IPS of AMVA3-paneel met gehard edge-to-edge glas en krasbestendige metalen behuizing, zijn deze geheel nieuwe 61-serie interactieve displays de ideale oplossing voor digitale communicatie in de winkel. Blader door catalogi of klik en verzamel om te zien wat er op voorraad is, in hoeveel kleuren en welke nieuwe merken binnenkort beschikbaar zijn, of bestel simpelweg uw favoriete lunch!

Dankzij de flexibele liggende of staande oriëntatie met 24/7 bedrijfstijd en de nieuwe through-glass technologie kunnen deze ProLite interactieve displays glazen oppervlakken of robuuste kiosken in een interactieve hub veranderen, waardoor zelfs buiten kantooruren de aandacht wordt getrokken.

De ProLite T4361MSC-B1 (FULL HD) en ProLite T5561UHSC-B1 (4K UHD) zijn perfect geschikt als een effectieve zelfstandige touch-oplossing voor winkels, kiosken en meer, waardoor deze displays een van onze meest flexibele commerciële oplossingen zijn.


Beide modellen hebben de Intel SDM-L sleuf voor ingebouwde pc-opties voor totale controle en prestaties, ongeacht uw toepassing. Bovendien kun je dankzij de extra VESA 100x100 aan de achterkant eenvoudig een externe computer monteren, zoals een Android-box of een NUC. De interactieve displays uit de 61-serie zijn eenvoudig te gebruiken, kant-en-klaar zonder softwarebeperkingen, omdat ze kunnen werken met bijna alle apparaten en software die momenteel op de markt beschikbaar zijn.


Tenslotte, met een helderheid van respectievelijk 400/450 cd/m² en de zeer responsieve throuch-glass technologie krijgt uw boodschap de grote impact en flexibele interactiviteit die het verdient.

Model

ProLite

ProLite 

T4361MSC-B1

T5561UHSC-B1

Diagonaal

43“

55“

Panael

AMVA3 LED

IPS LED

Resolution

1920 x 1080 (Full HD)

3840 x 2160 (4K UHD)

Touch technologie

projective capacitive

projective capacitive

Through-Glass

ja, 6mm

ja, 6mm

Helderheid

400 cd/m²

450 cd/m²

Video ingangen

VGA, DVI-D, 1x HDMI, DP

DVI-I, 2x HDMI, DP

Audio uitgangen

luidsprekers (2x 8W), Mini Jack

luidsprekers (2x 8W)

Oriëntatie

Landscape, Portrait

Andere kenmerken

DC uit voor Mini-PC, sleuf voor Smart Display Module (SDM-L), anti-vingerafdruk coating, metale behuizing, IP65 (voorzijde)