Het laatste nieuws

25.09.2019

iiyama kondigd de lancering aan van een 34-inch ultra-wide desktop monitor

iiyama kondigd de lancering aan van een 34-inch ultra-wide desktop monitor voor programmeurs, muziek producenten, video editors en designers die hun productiviteit willen verhogen en voor gamers die op zoek zijn naar een epische ervaring.

September 2019 – Deze maand heeft iiyama een nieuw product toegevoegd aan hun desktop assortiment. De ProLite XUB3493WQSU is een ultra breed scherm voorzien van IPS Paneel Technologie dat een hoger contrast biedt, donkerdere zwarttinten en veel bredere kijkhoeken dan de standaard TN technologieen. Met UWQHD resolutie, PiP/PbP, Black Tuner, FreeSyncTM Technologie en een 400 cd/m² HDR Ready scherm, is de monitor geschikt voor iedereen die meerdere applicaties naast elkaar wil laten lopen, hun productiviteit willen vergroten en hun gaming ervaring naar een hoger niveau willen tillen.

Een van iiyama’s ambities is om de groeiende vraag te herkennen naar schermen die gericht zijn op productiviteit. Schermen voor mensen die grote hoeveelheid data moeten verwerken, meerdere applicatie tegelijkertijd willen laten draaien, en dat alles met het beste van de nieuwste Windows 10. De Prolite XUB3493WQSU is een 34-inch monitor met Ultra-Wide QHD 3440 x 1440 resolutie en ultra breed (21:9) beeld, wat bij elkaar extra werkruimte biedt. Deze grote ruimte gecombineerd met de hoge pixeldichtheid garanderen een hogere productiviteit en comfortabel kijkgemak. Zeer geschikt voor gebruikers die verschillende applicaties naast elkaar gebruiken, film in breedbeeldformaat kijken of hun game ervaring willen verrijken. Het scherm met 100% sRGB IPS paneel zorgt voor een zeer consistente en levensechte kleurweergave.


De Prolite XUB3493WQSU biedt een levendige helderheid van 400 cd/m² en HDR technologie. De FreeSync™ technologie verminderd haperingen, schermscheuren en invoerlatentie om de meest fantastische game ervaring te garanderen met fenomenaal gedetaileerde beelden en accurate kleurweergave. Het scherm is compleet gemaakt met de Black Tuner functie, waarmee de gebruiker de helderheid en de donkere tinten kan instellen, wat zelfs in schaduwrijke omgevingen de beste beeldprestatie garandeerd. Deze monitor beschikt over een ergonomische, in hoogte verstelbare voet en kan tevens  kantelen en draaien. Het scherm is daarom de perfecte oplossing voor iedereen die een flexibele en ergonomische werkplek waardeerd. DisplayPort, twee HDMI ingangen en een USB hub verzekeren een vlekkenloze samenwerking met verschillen apparaten en mediaplatforms.




XUB3493WQSU

Diagonaal

34''/ 85.7 cm

Paneel

ADS-IPS

Resolutie

3440 x 1440 @75Hz (8.3 megapixel UWQHD)

Contrast

1000:1 typisch

Helderheid

400 cd/m² typisch

Reactietijd

4ms

Kantelhoek

22° omhoog; 3° omlaag

Draaibare voet

90°; 45° links; 45° rechts

Hoogte-instelbaar

130mm

Andere kenmerken

Flicker Free, FreeSync™, HDR, Blue Light Reducer, PiP, PbP

Energie efficiëntie klasse

A


Meer details vindt u hier:

https://iiyama.com/nl_nl/products/prolite-xub3493wqsu-b1/