Het laatste nieuws

06.11.2018

Van vrijdag 9 tot zondag 11 november worden de Brabanthallen in Den Bosch getransformeerd tot een waar game-walhalla! Het is de ultime combinatie van e-sports tournooien rondom de populairste games, een driedaagse lanparty, en een expo met de nieuwste gaming gear en hardware om je ervaring compleet te maken.

Wij geven lanparty tickets en dagtickets weg, maar liefst 30 tickets in totaal!

Van vrijdag 9 tot zondag 11 november worden de Brabanthallen in Den Bosch getransformeerd tot een waar game-walhalla! Het is de ultieme combinatie van e-sports tournooien rondom de populairste games, een driedaagse lanparty, en een expo met de nieuwste gaming gear en hardware om je ervaring compleet te maken.

Wij geven dagtickets weg!

Dagticket info
- Toegang tot de expo en e-sports arena
- Gamen, cosplay, merchandise en meer
- Live meekijken e-sports toernooien
- 10 of 11 november

Hoe kan je meedoen?
Iedereen kan meedoen aan deze winactie en daar moet je het volgende voor doen:
Stuur een mail naar marketing@iiyama.com onder vermelding van TGL, met daarin jouw naam, adres en waarom jij de kaartjes moet winnen. 

De actie is alleen deelnemers uit Nederland en België (min. leeftijd is 16 jaar) en loopt tot donderdag 16:00 uur. De winnaars krijgen uiterlijk donderdagmiddag via e-mail bericht. Voor het winnen van de LAN-kaarten is het ook mogelijk om een team aan te melden. Wij geven deze ‘teams’ een G-Master T-shirt cadeau!

Streaming area
Wil je onze gaming monitoren in actie zien? Tijdens TGL zal de streaming area de thuisbasis van streamers zijn en tevens dé plek vanaf waar zij hun streams zullen starten en hun vlogs zullen uploaden door gebruik te maken van onze G-master gaming schermen. Nieuwsgierig naar deze streamers? Neem hier alvast een kijkje op TGL: https://tweakers.net/partners/tweakersgaminglive/409/specialguests/

Meer info over het TGL event: https://tweakers.net/partners/tweakersgaminglive/