Het laatste nieuws

19.11.2015

G-MASTER™ GB2888UHSU, jouw ultieme gaming partner!

iiyama, een toonaangevende producent van hoogwaardige monitoren, large format displays en touch screens, kondigt de lancering van haar nieuwe product aan: de G-MASTER™ GB2888UHSU, de ultieme gaming monitor. Als onderdeel van de recentelijk geïntroduceerde G-MASTER™ gaming series en ook bekend als Gold Phoenix, is de GB2888UHSU de best denkbare game-partner!

iiyama, een toonaangevende producent van hoogwaardige monitoren, large format displays en touch screens, kondigt vandaag de lancering van haar nieuwe product aan: de G-MASTER™ GB2888UHSU, de ultieme gaming monitor. Als onderdeel van de recentelijk geïntroduceerde G-MASTER™ gaming series en ook bekend als Gold Phoenix, is de GB2888UHSU de best denkbare game-partner!

De nieuwe GB2888UHSU is voorzien van uitstekende features, waaronder 4K resolutie (3840x2160) dat de gebruiker van een onwaarschijnlijk scherp en helder beeld met een uitstekende kleurweergave verzekert. Door de ondersteunende FreeSync™ technologie, maakt deze monitor een einde aan gebroken frames en stotterend beeld, en garandeert een vloeiende gameplay. Bovendien zorgt de bliksemsnelle reactietijd van slechts 1 milliseconde voor geleidelijke overgangen zonder ghosting.

Voor optimaal gaming comfort is de GB2888UHSU uitgerust met een hoofdtelefoon-aansluiting, ingebouwde speakers, meerdere signaalingangen (VGA/ HDMI/ DisplayPort) en een USB HUB, zodat compatibiliteit met iedere game PC of laptop is gewaarborgd. Voor een ergonomisch verantwoorde speelhouding is de monitor vervaardigd met een in hoogte verstelbare voet (13cm). De monitor biedt toegang tot vijf vooraf gedefinieerde gaming modes en drie modes die naar eigen voorkeur simpel kunnen worden ingesteld. Tevens is deze monitor voorzien van de Black Tuner functie, dat de mogelijkheid geeft de helderheid in donkere scenes te optimaliseren. Opgesomd is de GB2888UHSU uitermate geschikt voor de veeleisende gamer die alleen genoegen neemt met de beste specificaties.

iiyama lanceert de GB2888UHSU in Europa op 19 november 2015.

Model

G-MASTER™ GB2888UHSU

Diagonaal

28”

Optimale resolutie

4K (3840x2160)

Response time en refresh rate

1ms en Adaptive VSync (FreeSync™)

Signal inputs

VGA/3xHDMI/DisplayPort

Audio

Speakers and headphone connector

Features

Black Tuner, Predefined and Custom Gaming Modes, OverDrive (5 levels), Blue Light Reducer

 


Over iiyama:

iiyama International, opgericht in Japan in 1973, is één van de meest toonaangevende fabrikanten van computermonitoren. Al meer dan 20 jaar lang, biedt iiyama een groot scala aan monitoren aan, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Haar succes ligt in de consequente ontwikkeling aan kwaliteit van het product, waarbij efficiëntie, prestatie, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker de basis zijn. iiyama’s hoofdkantoor is gevestigd in Nederland.